Over Vaaia Consultancy

.

Waarom zou ik jou kunnen helpen?

  • 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling & carrière coaching.

  • Gecertificeerd autismecoach, Register Loopbaanprofessional (Noloc), gediplomeerd Stresscounselor en therapeut Acceptence & commitment in combinatie met neurodiversiteit.

  • Ook ik ben behept met een neurodivergent brein.

  • De afgelopen jaren heb ik mij laten scholen door experts, zodat ik de nieuwste inzichten kan verwerken in mijn trajecten.

  • Postgraduate opleiding tot Executive Coaching VU.

Over Marjolein van Mierlo

Hi, mijn naam is Marjolein. Wat leuk dat je de tijd neemt om wat meer over mij te weten te komen. Ik werk al 20 jaar in de arbeidsbemiddeling & loopbaanbegeleiding. Ik vertel je graag meer over de keuzes die ik heb gemaakt in mijn carrière en hoe ADHD & Autisme daar ook een rol in spelen. Natuurlijk deel ik graag mijn learnings & inzichten met je, in de hoop dat ik jou kan inspireren om zo veel mogelijk jezelf te zijn.

Van intercedent tot het roer om

Na mijn studie economie begon ik mijn carrière in de arbeidsbemiddeling. Als intercedent haalde ik veel plezier om mensen te begeleiden naar ‘hun baan’. Daarbij keek ik zeker niet alleen naar het papiertje. Nee, ik was benieuwd naar de mens achter dat papiertje. Wie zit er voor mij. Wat is je verhaal, wat zijn je talenten & waar word je blij van?

Mijn eigen loopbaan voorliep voorspoedig, ik groeide door naar manager en daarna regiomanager. Op een dag werd de Managing Director ontslagen en ik kreeg te horen dat ik hem mocht opvolgen. Ik was eerder geschrokken dat ik werd gevraagd, dan blij. Maar zo’n kans laat je toch niet aan je voorbijgaan? In deze rol kreeg ik niet meer een inkijkje in iemands leven. Het draaide vooral om KPI’s, resultaten, nog meer verdienen. Binnen een jaar liep ik vast, de baan kostte mij bakken energie en mijn hoofd liep over. Omdat ik wilde snappen waarom ik mij zo voelde ben ik goed gaan kijken waarom ik doe, wat ik doe.

Sindsdien is mijn fascinatie voor mens & werk alleen maar groter geworden. Helemaal toen ik erachter kwam dat bepaalde taken vanuit mijn laatste rol niet bij mij paste.

Als loopbaancoach begeleid ik unieke talenten. Iedereen is anders en daar pas ik het traject op aan. In mijn praktijk begeleid ik dagelijks mensen met autisme of AD(H)D. Het is mijn missie dat zij succesvol kunnen zijn op de werkvloer, wat zich weer positief doorvertaald naar het gezin, organisatie en maatschappij. Want het kan allemaal een stuk makkelijker én leuker, als je maar de juiste tools & ondersteuning hebt.

Mijn missie

Ik gun iedereen zijn of haar unieke eigen loopbaan. Het draait allemaal om jezelf beter te leren kennen en gebruik te maken van je sterke kanten. Er is nog veel onontgonnen talent, omdat vooral de aandacht werd gevestigd op inpassen  & aanpassen. Met de juiste inzichten & vaardigheden & tools kan je meer floreren en impact maken op de werkvloer.

Streven naar geluk als levensdoel is een vergissing. Streven naar zin en betekenis, is waar het leven om draait.