Vaaia betekent ‘gezien worden’. En goed naar jezelf kijken dat doe je in het loopbaanprogramma van Vaaia. Weer rust in je hoofd. Stoppen met aanpassen en overcompenseren. Kiezen voor jouw unieke loopbaan, die wél voor je werkt. Zinvol werk passend bij je kwetsbaarheden, maar vooral gebruik maken van je superpower. Denk je eens in hoeveel onontgonnen talent er nog in je zit. Wat er niet uitkomt doordat zo veel tijd en energie gaat naar al dat aanpassen & inpassen. Wij onderzoeken samen wat jij belangrijk vindt, passend bij wie jij bent en wat jij nodig hebt. 

Dit is wat anderen zeggen:

Marjolein kan als geen ander observeren  en heeft snel door hoe de hazen lopen. Daarbij heeft zij een oog voor talent. Marjolein ‘ziet’ wat medewerkers nodig hebben en gaat met hen op een open en prettige wijze het gesprek aan. Daardoor ontstaat er dialoog & voelen werknemers zich begrepen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Hogeschool Schoevers

Marjolein wist in korte tijd en op doortastende wijze duidelijkheid te brengen. Er werd snel duidelijk waar de uitdagingen en knelpunten lagen en hoe ik die kan draaien naar meer verbinding, helderheid.

Van te voren had ik een professionele vragenlijst ingevuld waar Marjolein nauwkeurig op in ging, zodat alle punten (en meer) die voor mij relevant waren werden behandeld. Buiten de praktische stappen, heb ik ook een aantal van mijn vastgeroeste ideeën en wat wel en niet kan los kunnen laten, waardoor er nog meer kansen ontstaan.
AANRADER als je meer uit jezelf, je team en je bedrijf wilt halen!
Floortje Lopes, Tree Full of Scones

Marjolein heeft enorm goede mensenkennis waardoor er al snel een goede vertrouwensband ontstaat. Daarnaast ligt haar focus op positiviteit en vooruitgang, op mogelijkheden in plaats van problemen. Op deze manier lukt het om anderen de goede richting op te sturen. Daarnaast kon je altijd terecht bij Marjolein voor vragen, op welk moment dan ook. Ik heb erg fijn met haar samengewerkt.

Daniet Shanchar, Healthy Woman

Niet perfect, maar wel uniek.