Vaaia help bedrijven om het volledige potentieel van medewerkers te benutten.  Het functioneren van iemand met neurodiversiteit kan verschillen met teamleden zonder neurodivergentie. Juist  deze diversiteit brengt vaak unieke talenten en perspectieven met zich mee, waar iedereen van kan profiteren. Om zo goed mogelijk gebruik te maken van het volledige potentieel, zijn er soms aanpassingen nodig en gerichte begeleiding op maat. 

Vaaia ondersteunt organisaties bij het creëren van een inclusieve werkomgeving voor werknemers met een neurodivergent brein. Onze oplossingen omvatten kennissessies, trainingen en individuele coachingsessies. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te bouwen aan een succesvolle en inclusieve toekomst voor uw organisatie

Dit is wat anderen zeggen:

Marjolein kan als geen ander observeren  en heeft snel door hoe de hazen lopen. Daarbij heeft zij een oog voor talent. Marjolein ‘ziet’ wat medewerkers nodig hebben en gaat met hen op een open en prettige wijze het gesprek aan. Daardoor ontstaat er dialoog & voelen werknemers zich begrepen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Hogeschool Schoevers

Marjolein heeft enorm goede mensenkennis waardoor er al snel een goede vertrouwensband ontstaat. Daarnaast ligt haar focus op positiviteit en vooruitgang, op mogelijkheden in plaats van problemen. Op deze manier lukt het om anderen de goede richting op te sturen. Daarnaast kon je altijd terecht bij Marjolein voor vragen, op welk moment dan ook. Ik heb erg fijn met haar samengewerkt.

Daniet Shanchar, Healthy Woman

Marjolein wist in korte tijd en op doortastende wijze duidelijkheid te brengen. Er werd snel duidelijk waar de uitdagingen en knelpunten lagen en hoe ik die kan draaien naar meer verbinding, helderheid.

Van te voren had ik een professionele vragenlijst ingevuld waar Marjolein nauwkeurig op in ging, zodat alle punten (en meer) die voor mij relevant waren werden behandeld. Buiten de praktische stappen, heb ik ook een aantal van mijn vastgeroeste ideeën en wat wel en niet kan los kunnen laten, waardoor er nog meer kansen ontstaan.
AANRADER als je meer uit jezelf, je team en je bedrijf wilt halen!
Floortje Lopes, Tree Full of Scones

Niet perfect, maar wel uniek.