Wil jij ook een carrière die voor jou werkt?

We passen ons allemaal wel eens aan, maar het moet niet ten koste van jezelf gaan. Leer vanuit persoonlijke kracht je loopbaan te sturen. Wij maken een op maat gemaakt plan van aanpak, afgestemd op jouw doelen. Wij beschrijven jouw huidige situatie, de gewenste situatie & eventuele belemmeringen.

Je leert het volgende: 

  • Jouw persoonlijkheid. Je ontdekt jouw persoonlijke waarden. Waarom doe jij wat je doet?

  • Rust in je hoofd. Wat gaat op dit moment niet goed? We nemen tijd om meer inzicht te krijgen voor je belevingswereld, waardoor jij gevoelens beter waarneemt en kunt benoemen.

  • Jouw superpower ontdekken. We hebben aandacht voor jouw kwetsbaarheden, maar onderzoeken vooral hoe jouw sterkten kunnen worden ingezet als kracht.

  • Energiemanagement. Je kunt jouw drijfveren benoemen. En weet wat energie geeft en wat energie kost.

  • Jouw wensen, voorwaarden & behoeften t.a.v. een (loop)baan zijn helder. Welke keuzes passen daadwerkelijk bij jou?

  • Bovenstaande 5 punten leggen wij vast in jouw persoonlijke loopbaananker.

  • Jouw ideale loopbaanprofiel; inclusief taakpakket & branche.

  • Next step, jouw persoonlijke strategie passend bij deze (loop)baan.

Dit programma bestaat uit 9 coachsessies. Op een gestructureerde wijze, waar jij volop de ruimte hebt om aan te geven wat je nodig hebt.
Naast de coaching krijg jij ook online begeleiding; speciaal ontwikkelde oefeningen & praktische tips.

Boek hier je gratis kennismakingsgesprek!

Dit zeggen anderen:

Marjolein wist in korte tijd en op doortastende wijze duidelijkheid te brengen. Er werd snel duidelijk waar de uitdagingen en knelpunten lagen en hoe ik die kan draaien naar meer verbinding, helderheid en efficiëntie met mijn team in de huidige samenstelling.

Hoewel ik een freelance team heb wat al langere tijd op consistente wijze voor mij werkt, kan het remote werken ook de nodige uitdagingen bieden. Door dieper op deze uitdagingen in te gaan in de sessie en concrete stappen en handvatten te krijgen, heb ik snel actie kunnen ondernemen, waar zowel ikzelf als het team blij mee zijn.
Van te voren had ik een professionele vragenlijst ingevuld waar Marjolein nauwkeurig op in ging, zodat alle punten (en meer) die voor mij relevant waren werden behandeld. Buiten de praktische stappen, heb ik ook een aantal van mijn vastgeroeste ideeën over een remote team en wat wel en niet kan los kunnen laten, waardoor er nog meer kansen ontstaan.
AANRADER als je meer uit jezelf, je team en je bedrijf wilt halen!
Floortje Lopes, Tree Full of Scones

Marjolein weet in korte tijd een sterk team neer te zetten. Zij heeft enorm goede mensenkennis waardoor er al snel een goede vertrouwensband ontstaat. Daarnaast ligt haar focus op positiviteit en vooruitgang, op mogelijkheden in plaats van problemen. Op deze manier lukt het om anderen de goede richting op te sturen en om samenwerking te optimaliseren. Daarnaast kon je altijd terecht bij Marjolein voor vragen, op welk moment dan ook. Ik heb erg fijn met haar samengewerkt.

Daniet Shanchar, Healthy Woman

Marjolein heeft op een fijne manier de afdeling vorm gegeven en verder uitgebouwd. Zij kan als geen ander observeren hoe processen zijn ingericht en heeft snel door hoe de hazen lopen. Daarbij heeft zij een oog voor talent. Marjolein ‘ziet’ wat medewerkers nodig hebben en gaat met hen op een open en prettige wijze het gesprek aan. Daardoor ontstaat er dialoog & meer cohesie in het team. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Hogeschool Schoevers